Sute de medici neurologi din întreaga lume vor fi prezenți în Lyon! Dafin Mureșanu: Vor participa cei mai renumiți cercetători științifici!

A -VII-a ediție a Congresului Federației Europene de Neuroreabilitare – va reuni în Franța, la Lyon, în perioada 30 august – 2 septembrie, peste 700 de neurologi – cercetători științifici, lectori, medici primari și medici specialiști, din 57 de țări de pe toate continentele.

Congresul va fi organizat sub patronajul Federației Europene a Societăților de Neuroreabilitare (The European Federation of NeuroRehabilitation Societies – EFNR) și al Federației Mondiale a Societăților de Neuroreabilitare (The World Federation for NeuroRehabilitation – WFNR).

,,Prin amploarea acestui eveniment științific ce va fi dată de prezența unora dintre cei mai renumiți cercetători științifici din domeniul neurologiei ai lumii, de numărul foarte mare de participanți și mai ales de valoarea lucrărilor științifice ce vor fi aduse în dezbatere, putem spune că a șaptea ediție a Congresului European de Neuroreabilitare va aduce un imens plus de valoare neurologiei și în mod special neuroreabilitării – proces integrat, extrem de complex și totodată imperios tuturor pacienților care au trecut printr-o traumă neurologică, fapt ce mă determină să adaug că, prin prezența României la acest eveniment, neurologia românească continuă să se reconfigureze într-o permanentă ascensiune și să rămână conectată la cele mai noi și înalte standarde medicale și științifice ale lumii, ceea ce le va conferi pacienților noștri soluții inovative și de ultimă generație atât din punct de vedere al proceselor de diagnostic și tratament, dar mai ales al celui de neuroreabilitare care să conducă la o îmbunătățire substanțială a calității vieții acestora“, a declarat prof. univ. dr. Dafin Mureșanu, președintele Federației Europene a Societăților de Neuroreabilitare (EFNR) și al Congresului European de Neuroreabilitare, conform hotnews.ro

Mai multe despre acest subiect – Peste 700 de medici neurologi din întreaga lume participă la Congresul Federaţiei Europene de Neuroreabilitare.

Loading

1 Comment

Add Yours
  1. 1
    Instapress.ro

    Este extraordinar sa stim ca o asemenea mare adunare de specialisti in neuroreabilitare se va desfasura si ca neurorabilitarea va fi pusa in lumina. Speram ca aceasta conferinta sa aduca impresii de culoare, idei inovatoare si contributii importante catre medicina.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *