Trei profesori de la UMF Cluj și angajați la Spitalul Județean Cluj au luat atitudine în cazul demisiei chirurg Lucian Fodor

Trei profesori universitari de la Universitatea de Medicină și Farmacie din Cluj Napoca și angajați la Spitalul Județean Cluj au luat atitudine în cazul demisiei chirurgului plastician Lucian Fodor.

Prin intermediul unei adrese oficiale, profesorii Simion Bran, Silviu Albu și Magdalena Chirilă, au cerut convocarea de urgență a Consiliului Medical al Spitalului Județean Cluj care să discute cazul demisiei lui Lucian Fodor.

„Vream sa ne exprimăm îngrijorarea față de depunerea demisiei a întregii echipe din compartimentul de chirurgie plastica si a reputatului chirurg plastician dr. Fodor Lucian și mai ales asupra factorilor care au dus la înaintarea acestei demisii!

Vrem să credem ca actuala conducere a SCJU înțelege ce reprezintă pierderea acestei echipe si a unui astfel de medic chirurg plasat între cei mai renumiți chirurgi cu aceasta specialitate de pe întreg mapamondul (numărul intervențiilor, dificultatea lor, rezultatele excelente, disponibilitatea deosebită, prezentarea necondiționată în multe blocuri operatorii ale altor sectii clinice- secția clinica de chirurgie maxilofaciala beneficiind de foarte multe ori de valorosul său aport, publicatii care au determinat un indice Hirsch de 18).

Vrem sa semnalăm pe aceasta cale ca factorii care au determinat acest medic sa își depună demisia in bloc a acestei echipe își au rădăcinile în alte timpuri pe care noi toți le dorim trecute (presiune la locul de muncă – adrese de genul urmăriri activității domniei sale am primit) … Ca urmare a celor semnalate va solicit respectuos o convocare a consiliului medical al SCJU Cluj-Napoca care pe lângă subiectul semnalat să cuprindă pe ordinea de zi și pregătirea secțiilor SCJU pentru valul 5 al epidemiei Sars-cov2

Pe acest subiect, mai puteți citi – (VIDEO) Un chirurg clujean a demisionat în aplauzele colegilor de la Spitalul Județean Cluj.

Loading

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *