(VIDEO) Un chirurg clujean a demisionat în aplauzele colegilor de la Spitalul Județean Cluj

Dr. Lucian Fodor, șeful Compartimentului de Chirurgie Plastică și Reconstructivă din cadrul Spitalului Județean Cluj, a demisionat în aplauzele colegilor de la Spitalul Județean Cluj.

Celebrul chirurg a declarat pentru Foaia Transilvană că nu a mai putut rezista atacurilor la care a fost supus de către persoane care au funcții de conducere în Spitalul Județean Cluj. Instituția este condusă în prezent de prof. univ. dr. Claudia Gherman, cadru didactic al UMF Cluj-Napoca.

„Eu plec pentru că așa vreau eu. Știu ce valoare am și voi lucra pe viitor în mediul privat. Acum, la Spitalul Județean Cluj e pra mare mizeria. Au adus un medic specialist care face greșeli elementare. Pentru că nu am fost lăsat să lucrez și să organizez secția la nivelul unui spital european am ales să plec”, a declarat Fodor, pentru publicația Foaia Transilvană.

dr. Lucia Fodor

Dr. Lucian Fodor a absolvit Universitatea de Medicină şi Farmacie „Iuliu Haţieganu″, Cluj-Napoca, apoi și-a făcut specializarea la Universitatea de Medicină „Bruce Rappaport” din Haifa, Israel, respectiv Universitatea “Johns Hopkins” din Baltimore şi Universitatea California din San Francisco.

Loading

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *