Prima femeie care s-a vaccinat în România: La puțin timp după doza de rapel, am aflat că sunt însărcinată

Mihaela Anghel este asistenta medicală de la Institutul Național de Boli Infecțioase „Prof. Dr. Matei Bals” care a fost prima persoană vaccinată, în România, împotriva SARS-COV-II. Asistenta a relatat că a rămas însărcinată la câteva zile, după ce a efectuat prima doză în 27 februarie 2021.

„Chiar dacă pandemia ne-a afectat stilul de viață pe care îl aveam, pentru mine anul 2021 a fost mai mult decât perfect. La puțin timp după doza de rapel, am aflat că sunt însărcinată. Se pare că sarcina a apărut la câteva zile de la prima doza sau chiar înainte… nu se știe sigur. Vaccinul m-a protejat atât pe mine, cât și bebelușul, care în urma vaccinului are anticorpi”, a comentat Mihaela Anghel, pentru Gândul.

Mihaela Anghel a mai declarat că susține vaccinarea, atât în sarcină, cât și în alăptare: „Este recomandat de medici și nu face nimic rău bebelușului, din contră, îl ajută să se imunizeze. Încă nu am făcut și a treia doza, dar urmează. Din fericire, toți membrii familiei sunt imunizați și nu au avut contact cu virusul”.

Loading

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *