Consiliul Județean Hunedoara investește în modernizarea și dotarea SJU Deva

La SJU Deva, investițiile continuă după ce, în 2023 au fost finalizate lucrările de reparații capitale a căror valoare a depășit 100 de milioane de lei. Astfel, în prezent se află în execuție lucrările de extindere și modernizare a Unității de Primiri Urgențe și a laboratorului de Radiologie. De asemenea, proiectele finanțate din fonduri europene, presupun și ample dotări cu aparatură medicală de ultimă generație.

„În calitatea mea de președinte îi felicit pe cei care își fac datoria. Doctorul Constantin Blaj a făcut lucruri deosebite la Secția de Cardiologie unde s-au înregistrat premiere medicale în 2023, însă un eveniment de acest gen afectează imaginea SJU Deva. Felicit medicii de la Spitalul Județean de Urgență din Deva pentru efortul lor pentru că suntem cu toții conștienți că investițiile noastre trebuie dublate de efortul cadrelor medicale. Am transformat acest spital radical și nu ne vom opri aici, indiferent de numărul sau de intensitatea atacurilor care, știm, se vor înmulți în acest an electoral”, a concluzionat președintele CJ Hunedoara, Laurențiu Nistor.

Printre proiectele care vor fi implementate de CJ Hunedoara la SJU Deva se numără construcția de noi spații de spitalizare, amenajarea unui heliport și construcția unei secții noi de Oncologie și tratament oncologic (radioterapie).

Loading

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *