Încep lucrările la Spitalul Regional de Urgență Cluj! Pivariu: Antreprenorul va avea la dispoziție 8 luni pentru finalizarea lucrărilor

Agenția Națională pentru Dezvoltarea Infrastructurii în Sănătate a desemnat câștigătorul licitației în valoare de 52.277.047,79 lei (fără TVA).

Câștigătorul, antreprenorul român Ubitech Construcții SRL, va avea la dispoziție 8 luni pentru finalizarea lucrărilor, de la emiterea ordinului pentru începerea acestora.

„Această etapă presupune lucrări de organizare de șantier, excavare grosieră a pământului, devierea rețelelor de utilități și amenajarea căilor temporare de acces precum și construcția unei incinte etanșe de pereți mulați și ziduri de sprijin din piloți forați.

Semnarea contractului va fi posibilă după expirarea perioadei de 10 zile pentru depunerea eventualelor contestații” a anunțat primarul din Florești, Bogdan Pivariu.

La finalizare, Spitalul Regional de Urgență Cluj va avea o suprafață construită totală de 184.013 mp, din care 176.638 clădirea principală, structurată pe 8 niveluri S+P+5E+Eth, heliport. Suprafața terenului pe care va fi construit viitorul spital este de 143.064 mp.

Detaliile proiectului pot fi consultate accesând link-ul următor – https://spitalregionalcluj.ro

Loading

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *