Un cercetător clujean prezintă un caz clinic interesant la Congresul National de Cardiologie – Pacientul cu insuficiență cardiacă şi amiloidoză

Societatea Română de Cardiologie organizează a 62-a ediție a CONGRESULUI NAȚIONAL DE CARDIOLOGIE, care are loc la Sinaia în perioada 20-23 septembrie 2023.

Manifestarea științifică se adresează atât medicilor cardiologi, cât și colegilor din specialitățile conexe interesați de lupta împotriva bolilor cardiovasculare.

Programul științific – care are în acest an ca temă principală bolile cardiace valvulare – va cuprinde prezentarea noutăților din fiecare ramură a cardiologiei, inclusiv a celor mai recente studii clinice și ghiduri publicate de Societatea Europeană de Cardiologie. Programul va include interesante cursuri precongres, de la electrocardiografie, test de efort și ecocardiografie avansată, până la perspective cardio-metabolice și cardio-obstetrică prin cazuri clinice.

Un cercetător clujean, dr. Raluca Tomoaia, va prezinta vineri, 22 septembrie, un caz clinic interesant – pacientul cu insuficiență cardiacă şi amiloidoză, Congresul National de Cardiologie”Pacientul cu insuficiență cardiacă şi amiloidoză / The patient with heart failure and amyloidosis”.

Loading

Separator image Posted in Știri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *