A 62-a ediție a Congresului Național de Cardiologie se desfășoara la Sinaia

A 62-a ediție a Congresului Național de Cardiologie are loc în aceste zile la Sinaia.

„Ca în fiecare an, ne-am propus să vă atragem atenția cu sesiuni științifice complexe, multidisciplinare, ce acoperă un spectru larg de tematici, având ocazia de a dezbate subiecte de actualitate alături de experți consacrați pe plan național și internațional, lectori de renume și specialiști recunoscuți.

Programul științific va cuprinde prezentarea noutăților din fiecare ramură a cardiologiei, inclusiv a celor mai recente studii clinice și ghiduri publicate de Societatea Europeană de Cardiologie. Programul va include interesante cursuri precongres, de la electrocardiografie, test de efort și ecocardiografie avansată, până la perspective cardio-metabolice și cardio-obstetrică prin cazuri clinice. Sperăm că sesiuni precum Cel mai interesant caz clinic sau Tânărul Cercetător, în care medici rezidenți și tineri specialiști își vor prezenta lucrările, vor atrage un public numeros.

De asemenea, vor fi multe sesiuni comune cu societăți profesionale partenere, care vor aborda teme interdisciplinare relevante, abordate din perspectiva practicii clinice” au anunțat organizatorii.

 

 

Loading

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *