Banca Mondială confirmă ce a cerut USR: construirea unei noi maternități in Cluj

Strategia de dezvoltare teritorială a Județului Cluj pentru perioada 2023-2030, elaborată în cooperare cu Banca Mondială pentru județul Cluj, o strategie detaliată și complexă care vizează îmbunătățirea infrastructurii, serviciilor sociale și a calității vieții pentru locuitorii Clujului, include construirea unei noi maternități în Cluj Napoca.

Acest fapt confirmă propunerea USR Cluj de a aloca fonduri și resurse pentru un astfel de proiect.

„USR Cluj a militat constant pentru construirea unei noi maternități, care să ofere condiții moderne și confortabile pentru mame și bebeluși. Ne bucurăm că recomandarea Băncii Mondiale este în linie cu demersurile noastre și sperăm ca această strategie să impulsioneze realizarea proiectului. Vom redepune în toamnă proiectul pentru construirea unei noi maternități în Cluj Napoca”, a declarat dr. Mihai Iepure, liderul consilierilor județeni ai USR.

USR Cluj invită toate partidele politice să sprijine această inițiativă a USRși să se alăture demersului lor pentru a face din construirea unei noi maternități o realitate.

„Strategia Băncii Mondiale ne oferă o imagine clară a direcției în care trebuie să ne îndreptăm. Sperăm că toți factorii de decizie din județul Cluj își vor uni eforturile pentru a face această viziune o realitate. Pentru un viitor mai bun, pentru noi, pentru copiii noștri”, a adăugat Dr. Mihai Iepure.

Loading

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *