Medic și cercetător român, în triunghiul de aur al oncologiei mondiale: A tratat ca medic peste 10.000 de pacienți cu cancer

Prof. dr. Doru Paul, medic și cercetător de top mondial, profesor asociat la universitatea Cornell din New York, este considerat a fi în triunghiul de aur al oncologiei mondiale. De asemenea, prof. dr. Doru Paul este medicul care a tratat peste 10.000 de pacienți cu cancer.

„După mai multe diplome universitare, obținute atât în România, dar mai ales în Franța, Doru Paul s-a stabilit în Statele Unite, despre care spune că sunt <<Mecca în domeniul cercetării fundamentale în cancer şi numărul 1 din lume al oncologiei medicale>>.

În prezent profesor asociat al Universității Cornell din New York, cu o experiență de peste 20 de ani atât în tratarea pacienților oncologici din spital, cât și ca cercetător și investigator principal în mai mult de 40 de studii clinice, dr. Paul a explicat pentru cititorii Jurnalul cum poate influența așa-numitul <<climat intern al organismului>> atât apariția, cât și dezvoltarea cancerului într-un anumit țesut, dar și care sunt cele <<patru intervenții esențiale>>, la îndemâna fiecăruia dintre noi, ce ar putea contribui la scăderea riscului de cancer, pentru că <<cel mai bun tratament oncologic este prevenția>>” îl descriu cei de la jurnalul.ro pe celebrul medic și cercetător.

Mai multe despre acest subiect, click aici – Medic român, în „triunghiul de aur al oncologiei mondiale”

Loading

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *