Patriciu Achimaș s-a răzgândit: A votat guvernul PSD. Cui îi pasă ce a votat? PSD trecea cabinetul și fără votul său.

Deputatul Patriciu Achimaș-Cadariu s-a răzgândit astăzi și a votat cabinetul Ciolacu.

Conform știripesurse.ro, „Achimaș invocă o întâlnire cu premierul desemnat, Marcel Ciolacu, care nu a avut loc. Achimaș susține că a obținut promisiunea că noul premier se va implica personal în procesul de implementare a Legii privind Planul Naţional de Combatere a Cancerului. La schimbul acestei întâlniri in extremis, va vota pentru învestirea noului Guvern în Parlament. Doar că întâlnirea nu a avut loc, iar premierul nici nu avea nevoie de ea pentru că s-a poziționat public pentru sprijinirea și rezolvarea problemelor pacienților oncologici”.

Conform publicației Apuseni Info și viitorul lui Achimaș ca deputat al PSD Cluj este incert „Ok. Cui îi pasă că Achimaș e supărat? Celor din PSD? Fix pix. Oricum nu au nevoie de votul lui. Celor din PSD Cluj? Faceți un tur al primarilor PSD Cluj să vedeți ce părere au față de activitatea politică a domnului Achimaș din filială. Membrilor de partid? Hahahhahaaa. Care partid? (…) Cariera politică a dlui. Achimaș în PSD Cluj este la apus. O ieșire din scenă romantică, asemenea unei tragedii grecești, în care o speranță a lumii medicale acuză un profesor consacrat, de talie internațională, precum prof. univ. dr. Rafila”

Fără să ofere prea multe detalii, publicația Apuseni Info, off topic, mai aruncă o speță pe piață: „Bate vânt spre UMF Cluj în anii următori ? 🙂 Complicat, prof. univ. dr. Anca Buzoianu și-a făcut extrem de bine cărțile, se poartă cu mult bun simț în fruntea UMF Cluj și 100% și-a securizat încrederea colegilor”.

Pe acest subiect mai puteți citi – Deputat PSD prins cu minciuna? Achimaș se folosește de un nou joc de culise pentru a proteja interesele din PNCC

Loading

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *