Peste 1.500 de tineri au participat la similarea examenului de admitere la UMF Cluj

UMF Cluj-Napoca a organizat, în data de 27 mai, cea de-a XIV-a ediţie a simulării examenului de admitere, la care au participat peste 1500 de candidați.

„Cel mai mare interes a fost pentru programele de studiu Medicină și Medicină Dentară, urmate de Asistență Medicală Generală, Balneo-fiziokinetoterapie şi Recuperare, Radiologie și Imagistică, Tehnică Dentară, Nutriție și Dietetică și Farmacie.

Cele mai mari note s-au obținut la programele de studiu Radiologie și imagistică – 9,85, Balneofizio-kinetoterapie și recuperare – 9,77, Medicină – 9,73, urmate de Asistență medicală generală și Tehnică dentară – 9,69, Nutriție și dietetică – 9,61, Farmacie – 9,55 și Medicină dentară – 9,46.

Simularea concursului de admitere a avut loc on-site, în peste 20 de săli și amfiteatre puse la dispoziție de Universitatea de Medicină și Farmacie Iuliu Hațieganu” din Cluj-Napoca și la Sala Sporturilor „Horia Demian” din Cluj-Napoca. Simularea examenului s-a desfășurat după „sistemul grilă” al întrebărilor cu răspunsuri multiple și a avut durata de 2 ore.

Felicitări tuturor și mult succes în continuare! Ne revedem în 23 iulie, la examenul de admitere!” au anunțat oficialii UMF Cluj-Napoca.

Loading

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *