Rafila este susținut de Marcel Ciolacu: Atacul „colegial” al deputatului Patriciu-Achimaș nu este susținut de conducerea PSD!

Recent vă relatam în articolul – Clujul, cu tunurile pe Rafila: Tișe, Ungureanu și Achimaș îl spulberă pe ministrul sănătății! UMF Cluj se ține departe de războaiele politice! că profesorul și deputatul PSD – Patriciu Achimaș, coordonatorul științific al grupului de lucru care a elaborat draftul planului de combatere a cancerului, l-a acuzat pe colegul său de partid, ministrul Rafila, că denigrează echipa care a elaborat Planul de Combatere a Cancerului.

Demersul deputatului clujean a venit într-o perioadă în care și președintele interimar al PSD Cluj – Alexandru Cordoș a fost schimbat de către conducerea națională a PSD cu protectorul său – senatorul Vasile Dîncu, căruia i s-a încredința un cartof fierbinte – conducerea unei filiale județene slabe.

Surse ale publicației noastre din cadrul PSD ne-au asigurat că atacul deputatului PSD Cluj, Patriciu Achimaș, asupra ministrului PSD – Alexandru Rafila, nu a fost cunoscut sau sprijinit de către conducerea PSD: „Unii de la Cluj se visează mai nou ministri și rectori pe la UMF-uri și atunci mușcă dar conducerea PSD este alături de ministrul Rafila” ne-a declarat o sursă din conducerea PSD.

Mai mult, șeful PSD Marcel Ciolacu și ministrul Sănătății Alexandru Rafila au participat la guvern la întâlnirea premierului Nicolae Ciucă cu sindicaliștii din sănătate.

Liderii PSD – Marcel Ciolacu și Alexandru Rafila

Loading

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *