Ești medic, student sau cadru didactic la UMF Cluj? Lasă cărțile sau halatul și participă la crosul caritabil – Medic de 10km

UMF Iuliu Hațieganu Cluj-Napoca organizează sâmbătă, 13 mai, crosul caritabil „Medic de 10km” în Parcul Central Simion Barnuțiu.

„Ești medic, student sau cadru didactic la UMF ”Iuliu Hațieganu”? Te invităm la cea de-a doua ediție a crosului caritabil Medic de 10km, care va avea loc în data de 13 mai 2023, în Parcul Central ”Simion Bărnuțiu” din Cluj-Napoca.

Te provocăm ca pentru o zi să lași cărțile și halatul deoparte, să iei cu tine 4 prieteni și împreună să vă uniți forțele pentru a forma o ștafetă, în care fiecare va alerga 2km. Iar dacă provocarea nu este îndeajuns de mare, atunci te poți înscrie să parcurgi singur cei 10km din cadrul crosului.

Toate fondurile obținute din taxele de participare și din donații vor fi utilizate pentru dotări materiale în secția de oncopediatrie a Institutului Oncologic „Prof. Dr. I. Chiricuță” din Cluj-Napoca.

Pentru înscriere la cros, accesează formularele:

Taxa de participare: 50 ron (excepție: studenții UMF ”Iuliu Hațieganu”, copiii)

Data limită pentru înscriere online: 1 mai 2023, orele 23:00

Organizatorii evenimentului sunt: Organizația Studenților Stomatologi, Organizația Studenților Mediciniști, prin proiectul “Sport pentru Sănătate” și Organizația Studenților Farmaciști, sub egida Universității de Medicină și Farmacie “Iuliu Hațieganu” Cluj-Napoca” arată organizatorii în prezentarea evenimentului.

Loading

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *