(VIDEO) Raportul rectorului privind starea UMF Cluj în 2022. Buzoianu: Am obținut rezultate remarcabile!

Sănătate Info vă prezintă raportul rectorului (format VIDEO) privind starea Universității de Medicină și Farmacie „Iuliu Hațieganu” Cluj-Napoca în 2022.

„Astăzi, 22 martie, în cadrul ședinței Senatului universitar, am prezentat Raportul Rectorului privind starea Universității de Medicină și Farmacie ”Iuliu Hațieganu” Cluj-Napoca, în anul 2022.

Privind retrospectiv, 2022 a fost anul revenirii la activitățile didactice normale, dar și al consolidării și al investițiilor, pentru a crește eficiența structurilor deja existente și pentru implementarea unor noi oportunități de dezvoltare. Au continuat și demersurile legate de internaționalizarea universității, precum și dezvoltarea activității de cercetare.

Am obținut rezultate remarcabile, ce s-au reflectat atât în creșterea cifrei de școlarizare, în numărul mare de articole științifice și proiecte de cercetare, cât și în rezultatele financiare obținute.

Acest raport, cu date și fapte, despre ceea ce s-a petrecut în Universitate în ultimul an, atestă toate eforturile depuse de fiecare facultate, de fiecare departament, de fiecare membru al universității noastre, precum și de toți împreună, ca instituție, școală, comunitate. Consider că tot ce am realizat împreună în 2022 poate reprezenta un model pentru anii ce vor urma, un început pentru ce trebuie să clădim în continuare” a comentat raportul prof. dr. Anca Buzoianu, rectorul UMF „Iuliu Hațieganu” Cluj-Napoca.

Loading

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *