UMF Cluj a deschis o nouă cantină studențească! Anca Buzoianu: Va veni în sprijinul studenților și colegilor noștri!

UMF „Iuliu Hațieganu” Cluj-Napoca a inaugurat o nouă cantină pentru studenți și profesori, cu prețuri accesibile. Studenții care beneficiază de ajutor social vor primi o masă gratuită pe zi.

Noua cantină are o capacitate de 60 de locuri, ocupă o suprafață de 350 mp și va funcționa în tandem cu restaurantul studențesc de pe strada Victor Babeș nr. 16. Investițaia a fost în valoare de 430.000 de lei (86.000 euro), din fondurile proprii ale universității.

„Împlinim o promisiune făcută acum trei ani, la preluarea mandatului și pe care am reușit să o ducem la bun sfârșit. Este o cantină modernă, care va spori capacitatea de servire a mesei și care va veni în sprijinul studenților și colegilor noștri.

Această inițiativă a venit odată cu demararea unui program social al universității noastre, destinat celor 350 de studenți care beneficiază de burse sociale. Acestora le oferim zilnic o masă de prânz gratuită și sperăm că vom reuși, în viitorul apropiat, cu ajutorul partenerilor, să oferim astfel de facilități pentru toți studenții noștri. Adrian Hadean și asociația sa Black Sea FooDignity ne-au oferit deja sprijin în acest demers” a declarat prof. dr. Anca Buzoianu, rectorul UMF „Iuliu Hațieganu” Cluj-Napoca.

Loading

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *