Absolvenții UMF „Iuliu Hațieganu” au obținut cele mai bune punctaje din țară în domeniile medicină și medicină dentară!

Absolvenții UMF „Iuliu Hațieganu” au obținut cele mai bune punctaje din țară în domeniile medicină și medicină dentară, la examenul de rezidențiat din acest an – 942 de puncte și medicină dentară – 933 de puncte.

Peste 200 de voluntari – cadre didactice, medici rezidenți și personal administrativ din cadrul universității noastre – au fost implicați în organizarea concursului, la care au participat peste 1.400 de candidați și care s-a desfășurat în 13 săli de examen.

„Organizarea concursului național de intrare în rezidențiat a reprezentat și în acest an o provocare majoră, dar și o oportunitate de a demonstra spiritul de echipă al UMF Iuliu Hațieganu Cluj-Napoca.

Vă sunt recunoscătoare pentru implicarea dumneavoastră în organizarea acestui eveniment atât de important din viața oricărui medic sau farmacist, pentru determinarea, responsabilitatea și proactivitatea de care ați dat dovadă.

Cu ajutorul dumneavoastră, concursul de rezidențiat s-a desfășurat impecabil și de această dată, iar celor peste 1.400 de candidați le-am oferit condiții optime, astfel încât să își poată gestiona emoțiile doar în mod constructiv, spre a obține rezultate bune.

Vă felicit și vă mulțumesc pentru mobilizarea dumneavoastră exemplară, pentru disponibilitate, implicare și profesionalism! De asemenea, felicit și urez mult succes viitoarei generații de medici și farmaciști rezidenți, în care ne punem cu toții speranțele pentru un viitor mai bun al sistemului de sănătate din România.

Felicitări absolvenților UMF ”Iuliu Hațieganu” pentru obținerea celor mai bune punctaje din țară în domeniile medicină (942) și medicină dentară (933)!

Ați trecut cu brio peste unul dintre cele mai dificile examene din cariera voastră. Vă doresc să aveți inspirația de a vă alege specializarea care vă va aduce împlinire și fericire!” a comentat după eveniment, rectorul UMF Cluj, Anca Buzoianu.

Loading

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *