La mulți ani, excelență! Medicul pediatru Nicolae Miu a împlinit 80 de primăveri!

Medicul pediatru Nicolae Miu, profesor de excepție al UMF Cluj-Napoca, și-a dedicat cea mai mare parte a vieții copiilor. Profesează de mai bine de 50 de ani iar oficialii UMF Cluj au ales să-i ureze un frumos „La mulți ani! la împlinirea a 80 de primăveri.

„Astăzi, îi adresăm domnului prof. dr. Nicolae Miu, cu ocazia împlinirii frumoasei vârste de 80 de ani, un sincer și călduros La mulți ani!

Domnule profesor, vă rugăm să primiți mulțumirile noastre pentru înaltul dumneavoastră profesionalism, dedicația și angajamentul de care ați dat dovadă în calitate de prorector didactic, decan și cadru didactic al Facultății de Medicină. V-ați dedicat întreaga activitate multor generații de studenți și ați vegheat, cu pasiune și căldură, asupra sănătății celor mai tineri, fiind un adevărat artist al medicinei clujene, fapt pentru care vă mulțumim.

Prezența dumneavoastră alături de comunitatea noastră academică ne-a onorat. Recunoașterea de care se bucură astăzi școala medicală clujeană este deopotrivă rodul implicării și al eforturilor dumneavoastră” este laudatio făcut de UMF Cluj, excelenței sale Nicolae Miu.

sursă: Stirile TVR Online

Loading

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *