Petru Şuşca, fostul manager al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Cluj-Napoca, a fost găsit în stare de incompatibilitate

Fostul manager al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Cluj-Napoca, Petru Şuşca, a fost găsit în stare de incompatibilitate, potrivit unui comunicat emis de Agenţia Naţională de Integritate (ANI).

ANI a precizat că fostul manager al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Cluj-Napoca s-a aflat în stare de incompatibilitate în perioada 28 noiembrie 2018 – 28 iunie 2020, întrucât a exercitat simultan cu funcţia de manager al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Cluj-Napoca şi funcţia de preşedinte al unei asociaţii.

„Funcţia de manager persoană fizică este incompatibilă cu: a) exercitarea oricăror altor funcţii salarizate, nesalarizate sau/şi indemnizate, cu excepţia funcţiilor sau activităţilor în domeniul medical în aceeaşi unitate sanitară, a activităţilor didactice, de cercetare ştiinţifică şi de creaţie literar-artistică (…); f) exercitarea funcţiei de membru în organele de conducere, administrare şi control ale unui partid politic, atât la nivel naţional, cât şi la nivel local. g) exercitarea funcției de membru în organele de conducere, administrare și control în societățile reglementate de Legea nr. 31/1990, republicată, cu modificările și completările ulterioare”, notează ANI.

La începutul anului 2021, Petre Șușcă a fost demis de la conducerea Spitalului Clinic Județean Cluj de fostul ministru al Sănătății, Vlad Voiculescu. Șușcă a fost schimbat cu Claudia Gherman, reputat conferenţiar în cadrul Universității de Medicină şi Farmacie și medic primar de chirurgie generală şi vasculară la Clinica de Chirurgie II.

Loading

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *