Conferința „13 pentru sănătate”: Îmbunătățirea relației dintre individ și sănătatea acestuia

Conferința „13 pentru sănătate” aduce pe scena Cinematografului Dacia (joi,15 septembrie, ora 18.00) unii dintre cei mai apreciați medici și specialiști în sănătate. Obiectivul acestui eveniment este îmbunătățirea relației dintre individ și sănătatea acestuia.

Sănătatea este o stare pe deplin favorabilă atât fizic, mental cât și social, și nu doar absența bolilor sau a infirmităților.

Anul acesta deschidem Healthfest cu o conferință pentru toate vârstele. Cei preocupați de menținerea stării de sănătate pot să participe atât live la cinema DACIA cât și online.

Vom aduce în fața participanților lectori cu expertiză în domenii precum: Sanatate Publică, Sănătatea copilului, Oncologie, Toxicologie, Nutriție, Sănătatea Femeii, Postură și sănatatea sistemului locomotor, Psihologie, Istorie, Sociologie și alte domenii de interes.

Lectori: Mihai Craiu, Razvan Chereches, Georgeta Inceu, Manolachi Cristian, Denisa Florea, Zaki Milhem, Ancuta Coman, Dogaru Bombonica Gabriela, Dan Cristian Paul, Carmen Pletea și Bogdan Florea.

Loading

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *