Clinica ginecologică Gynlife, probabil una dintre cele mai moderne clinici din Transilvania

Clinica ginecologică Gynlife, probabil una dintre cele mai moderne clinici din Transilvania, s-a mutat recent într-o nouă locație.

„După 6 ani de activitate în care echipa Gynlife a acordat servicii medicale la cele mai înalte standarde, cu aparatură ultraperformantă miilor de paciente care ne-au trecut pragul, ajutând la venirea pe lume și în siguranță a multor bebeluși , acum functioneaza într-o noua locatie, un concept diferit față de spitalele clasice, probabil una din cele mai moderne din Transilvania dotată la cele mai înalte standarde.

Noul proiect Gynlife a avut punctul de plecare în încrederea pacientelor care apelează la serviciile noastre, astfel ele ne-au impus progresul, ne-au impus dezvoltarea, noi Echipa Gynlife am mers si mergem încontinare pe ideea că nu poți doar să primești încrederea oamenilor, fără să oferi și altceva, performanță îmi place să ii spun, astfel a aparut acest nou proiect, o clinică modernă dotată la standarde internaționale, cu o structură conform normelor în vigoare, cu o parte de ambulator și o parte de internare de zi ( saloane, bloc operator, săli de tratamente ) unde pe langă serviciile consacrate de Obstetrică-Ginecologie o să oferim cu ajutorul colaboratorilor noștrii, medici specialiști cu mare experiență în domeniu, servicii de Chirurgie Plastică și Microchirurgie reconstructivă la cele mai înalte standarde!

În încheiere pe lângă faptul că le mulțumesc tuturor pacientelor care au apelat la serviciile Clinicii noastre și le promit că ne vom menține și îmbunătății continuu calitatea oferind și o dezvoltare a Centrului pediatric și a altor servicii medicale conexe, destinate si celor dragii lor, parinți și bunici.

De exemplu, în locul unde am funcționat noi până în prezent, pe Bdul. Transilvaniei 29 începând cu 1 septembrie 2021 va funcționa Laboratorul Regina Maria, primul din județul Alba, cu care vom avea o colaborare benefică pentru diagnostic.

Felicit Echipa Gynlife pentru tot ce înseamnă ea, fără de care Gynlife nu ar exista. Vă așteptăm cu drag in noua locație” este mesajul trasnmis la inaugurarea clădirii de către dr. Lăncrăjan Ioan Casian, medic primar Obstetrică-Ginecologie și fondator al Gynlife Alba-Iulia.

Pentru mai multe detalii despre clinică, click aici – Gynlife Clinica ginecologica

Loading

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *