(VIDEO) Festivitate superbă a absolvenților UMF Cluj! Au depus jurământul lui Hippocrate!

Sâmbătă, pentru cei 1.300 de absolvenți ai UMF Cluj-Napoca a fost o zi memorabilă, festivitatea de absolvire și depunerea Jurământului lui Hippocrate, fiind o amintire plăcută pentru familia Universității de Medicină și Farmacie din Cluj-Napoca.

Absolvenții de la UMF Cluj-Napoca au cântat serenade superbe, cu versuri inspirate și originale, iar atmosfera a fost una incredibilă, plină de emoție.

A fost una din cele mai emoționante zile pentru 1300 de absolvenți ai Universității de Medicină și Farmacie din Cluj și pentru părinții lor, Festivitatea de Absolvire și depunerea Jurământului lui Hippocrate. Am fost onorați de prezența Domnului Primar Emil Boc, a domnilor Rectori Viorel Jinga și Viorel Scripcariu de la București și Iași precum și a mii de părinți, rude și prieteni ai absolvenților, veniți din peste 30 de țări. Am fost copleșiti nu numai de emoții, dar și de atmosfera magică, plină de bucurie, încredere și optimism. Fericirea absolvenților și mândria părinților erau aproape palpabile, iar memoria sufletelor noastre nu va uita niciodată această zi deosebită, adevărată bornă existențială pentru absolvenți, părinți, prieteni, profesori.

Felicitări Maximilian Matei Buzoianu, suntem cu toții foarte mândri de tine și te iubim! Felicitări tuturor absolvenților noștri!” a anunțat rectorul UMF Cluj-Napoca, Anca Buzoianu.

Studenții din 30 de țări au defilat cu drapelele statului din care provin, în ordinea următoare: Austria, Belgia, Canada, Croația, Elveția, Franța, Germania, Grecia, Iordania, Irak, Irlanda, Israel, Italia, Liban, Luxemburg, Marea Britanie, Maroc, Mauritius, Monaco, Norvegia, Palestina, Polonia, Republica Dominicană, România, Siria, Spania, Statele Unite ale Americii, Suedia, Tunisia, Ungaria.

Anca Buzoianu: De la an la an, tot mai mulți tineri din întreaga lume aleg să studieze medicina și farmacia la noi în Cluj-Napoca

„Urmează un moment extrem de special, ceremonia drapelelor țărilor din care provin studenții Universității de Medicină și Farmacie «Iuliu Hațieganu» Cluj-Napoca, universitatea cu cei mai mulți studenți internaționali. De la an la an, tot mai mulți tineri din întreaga lume aleg să studieze medicina și farmacia la noi în Cluj-Napoca și mulți dintre ei decid să rămână aici, în orașul care devine pentru ei o a doua casă. Îi salut pe toți cei care au reușit să fie astăzi alături de noi, dar și pe cei care ne privesc de la distanță, pe care îi simțim în inimile noastre”, a declarat rectorul universității, dr. Anca Dana Buzoianu.

Pentru a vizualiza toată festivitatea, CLICK AICI!

Loading

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *