UMF Cluj-Napoca a câștigat proiectul EMed „Digitalizare și inovare în formarea specialiștilor din sănătate” în cadrul competiției PNRR

UMF Cluj-Napoca a câștigat proiectul EMed „Digitalizare și inovare în formarea specialiștilor din sănătate” în cadrul competiției PNRR: Digitalizarea universităților și pregătirea acestora pentru profesiile digitale ale viitorului.

„Proiectul, în valoare de 3.620.000 Euro, își propune alinierea la standardele europene în domeniul educațional medical printr-un proces de digitalizare coerent și coordonat la nivel instituțional. Vor fi create sau modernizate laboratoare de practică prin achiziționarea de simulatoare medicale, echipamente IT, software, s.a. în vederea realizării transformării digitale a universității.

De asemenea, formarea de competențe digitale în cadrul proiectului pentru studenți, masteranzi, doctoranzi, cadre didactice și personal didactic auxiliar constitue o altă direcție de dezvoltare în cadrul Strategiei de digitalizare a universității.

Mulțumim echipei care a fost implicată în scrierea proiectului pentru punctajul foarte bun obținut și clasarea în primele 3 locuri la nivel național: Călina Retișan, prof. dr. Cristina Iuga, ing. Gigi Țicolea, prof. dr. Daniel Mureșan, prof. dr. carmen Mihu, prof. dr. Nicolae Crișan, prof. dr. Șoimița Suciu, prof. dr. Laurian Vlase, conf. dr. Cristian Dinu, conf. dr. Marius Manole, ing. Sorin Jucan, Ionuț Muntean” a anunțat rectorul UMF Cluj-Napoca, prof. dr. Anca Buzoianu.

Loading

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *