Rectorul UMF Cluj-Napoca, Anca Buzoianu, a fost inclusă în topul celor 100 de femei de succes din România

Revista Capital a organizat recent Gala „Top 100 femei de succes din România”. În cadrul acesteia a fost lansată revista care conține ediția din acest an a „Top 100 de femei de succes din România”

Rectorul UMF Cluj-Napoca, Anca Buzoianu, a fost inclusă în topul celor 100 de femei de succes din România.

„Sunt încântată să fiu inclusă în topul celor 100 de femei de succes din România, la categoria <<Educație și Cercetare>>, realizat de revista Capital.

Adesea, sunt întrebată care este rețeta pentru a ajunge o femeie de succes și de fiecare dată răspund că nu există o rețetă universal valabilă, ci mai degrabă este vorba despre setarea unei mentalități de învingător și despre încrederea în sine.

Mi-am dedicat o bună parte a vieții profesionale dezvoltării Școlii Medicale Clujene și locul în care se găsește aceasta acum îmi umple inima de mândrie. Le mulțumesc colegilor mei și familiei mele pentru sprijinul pe care mi l-au oferit!” a comentat includerea în top, rectorul UMF Cluj-Napoca.

Topul Capital România este alcătuit din 10 categorii în care sunt evidențiate cele mai importante femei din domeniile administrație publică, învățământ și cercetare, sport, afaceri, management, marketing, medicină, mass-media, societate civilă și spectacol.

Gala Capital Top 100 Femei de Succes a fost realizată cu sprijinul partenerilor: Carrefour, Catena, Nordis, One Club.

Loading

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *