(VIDEO) Tradiția serenadelor absolvenților UMF Cluj a fost spectaculoasă și în 2022!

Tradiția serenadelor absolvenților UMF Cluj a fost spectaculoasă și în 2022, oficialii universității prezentând și un scurt preview de la serenadele absolvenților promoției din anul curent.

„S-a încheiat cea mai frumoasă săptămână a anului universitar 2022, săptămâna Serenadelor absolvenților Universității de Medicină și Farmacie *Iuliu Hațieganu*. Pentru fiecare dintre noi este o mare bucurie să vedem cum încă o generație pregătită de Școala noastră se pregătește să își înceapă drumul greu, dar frumos al profesiei.

În acest an, pentru mine momentul a fost încărcat de o emoție deosebită, m-am regăsit în postura de decan – 4 ani le-am fost decan promoției 2022, rector și mamă, în rândul absolvenților fiind și fiul nostru cel mic, Maximilian. M-am gândit să împărtășesc cu dumneavoastră un moment din repertoriul minunat al promoției 2022, o serenadă plină de voie bună și entuziasm *La o margine de lume, unde Hațieganu a vrut…*. Îmi doresc ca energia, tinerețea și fericirea absolvenților să vă aducă bucurie!” a anunțat rectorul Anca Buzoianu.

Loading

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *