Zonă de spitalizări de zi a Clinicii de Obstetrică-Ginecologie “Dominic Stanca” a fost renovată

Secția Clinică Obstetrică-Ginecologie ,,Dominic Stanca” a Spitalului Clinic Județean de Urgență din Cluj-Napoca are acum o zonă de spitalizări de zi renovată, funcțională, care va veni în ajutorul femeilor și a mamelor care se confruntă cu diferite afecțiuni ginecologice sau obstetricale, datorită implicării și a eforturilor Clubului Rotaract SAMVS Cluj-Napoca, în parteneriat cu celelalte cluburi din Cluj, Rotaract Cluj-Napoca Visio, Rotaract Cluj-Napoca Cetățuie, Rotaract Cluj-Napoca, Rotaract Cluj-Napoca Gemina.

„Spitalizarea de zi asigură asistență medicală de specialitate, analize amănunțite, consultații ginecologice și obstetricale, proceduri minim-invazive sau invazive, pe durata unei internări de maxim 12 ore. Spațiul anterior dezafectat a fost amenajat și transformat în zonă de spitalizări de zi. Pentru ca acest spațiu să fie funcțional și să îndeplinească toate cerințele și nevoile medicilor și pacientelor, renovarea ei a presupus un proces îndelungat, care a implicat renovarea acoperișului, desfacerea și înlocuirea cărămizii existente, refacerea și schimbarea instalațiilor electrice și sanitare, urmând ca spațiul să fie apoi finisat și vopsit. Tinerii rotarieni nu s-au oprit aici și au continuat investiția prin furnizarea aparaturii medicale necesare funcționării.

Cu ocazia finalizării lucrărilor de reamenajare, Prof.Dr. Dan Mihu, șeful Clinicii Dominic Stanca a adunat împreună membrii echipei care a efectuat lucrările, sponsori, personalul secției, reprezentanții administrației publice locale și ai conducerii spitalului. Nu a uitat de cei care și-au legat definitiv numele de această clinică, printre care și descendenți ai ilustrului medic Dominic Stanca” au anunțat oficialii Spitalului Clinic Județean de Urgență din Cluj-Napoca.

Loading

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *