Rectorul UMF, Anca Buzoianu: Investițiile în infrastructură fac parte din strategia de dezvoltare a universității noastre, alături de investițiile în cercetare

Rectorul Universității de Medicină și Farmacie „Iuliu Hațieganu” din Cluj-Napoca, gazdă astăzi la inaugurarea căminului studențesc VII din campusul Hașdeu, după ce a fost reabilitat, a precizat că investițiile în infrastructură fac parte din strategia de dezvoltare a universității noastre, alături de investițiile în cercetare.

„Cu mare bucurie, dar și cu nostalgia anilor de studenție, am inaugurat, astăzi, alături de colegii mei și de reprezentanții presei clujene, căminul VII din campusul universitar Hașdeu.

Este primul eveniment de acest gen pe care îl organizăm după doi ani de restricții și întâlniri la distanță și sperăm că vor fi încă multe alte asemenea evenimente, în care să prezentăm realizările comunității noastre academice.

Investițiile în infrastructură fac parte din strategia de dezvoltare a universității noastre, alături de investițiile în cercetare. Pe lângă calitatea actului didactic, universitatea noastră este preocupată să le ofere studenților posibilitatea de a se implica în cercetare și, de asemenea, de a crea toate condițiile pentru ca ei să aibă o studenție frumoasă, să aibă cele mai bune condiții de învățat, cele mai bune condiții de trăit, astfel încât perioada pe care o petrec în orașul nostru să fie marcată de plăcerea de a fi student și de care, mai apoi, să-și aducă aminte cu plăcere” a declarat rectorul UMF.

Pe acest subiect mai puteți citi – Căminul VII al UMF Cluj din Hașdeu a fost reabilitat și modernizat

Loading

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *