Chirurgie minim-invazivă robotică urologică, la cel mai înalt nivel, în regim privat, în Cluj-Napoca

Colaborarea EndoPlus – Regina Maria a inaugurat, la cel mai înalt nivel, în Cluj-Napoca, chirurgia minim-invazivă robotică urologică, în regim privat.

„În data de 26 noiembrie, la Cluj-Napoca am inaugurat chirurgia minim-invazivă robotică urologică în regim privat, prin colaborarea EndoPlus-REGINA MARIA – Rețeaua Privată de Sănătate!

Clujul, clujenii și nu numai… merită cu prisosință să aibă acces la cele mai înalte standarde de tratament, iar noi suntem onorați să le putem oferi. Robotul chirurgical daVinci permite efectuarea intervențiilor chirurgicale laborioase necesare pacienților cu tumori maligne urologice cu maximum de finețe și precizie, astfel încât să atingem dublul deziderat al chirurgiei oncologice moderne: siguranța oncologică și recuperarea cât mai rapidă și completă, pentru o calitate optimă a vieții pacientului.

Prof. Dr. Coman Ioan și Prof. Dr. Crișan Nicolae formează nucleul echipei chirurgicale robotice de la Clinica EndoPlus. Experiența de 12 ani în chirurgia robotică, cu sute de operații la activ, asigură abordarea cu succes a celor mai complexe patologii chirurgicale urologice.

Vă dorim tuturor multă sănătate, iar în cazul în care este nevoie, suntem aici pentru dumneavoastră, să oferim împreună ani vieții și viața anilor!” a anunțat dr. Neciu Cristian, managerul clinicii EndoPlus.

Loading

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *