Noi echipamente medicale destinate Spitalului de Urgență pentru Copii

Consiliul Județean Cluj a publicat în S.E.A.P. (Sistemul Electronic de Achiziții Publice) anunțul privind achiziționarea a 12 echipamente destinate reducerii riscului de infecții nosocomiale în Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii.

Cu o valoare totală estimată de 2.409.041 de lei, dotările prevăzute vor fi achiziționate în cadrul unui proiect cu finanțare europeană, prin Planul Național de Redresare și Reziliență, câștigat și implementat de forul administrativ județean.

Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj: „Această investiție în echipamente de înaltă tehnologie contribuie în mod direct la protejarea vieții și a sănătății micilor pacienți, precum și a personalului medical din spitalul nostru. Sănătatea rămâne o prioritate a forului administrativ județean.”

Unitatea spitalicească aflată în subordinea Consiliului Județean Cluj va beneficia de un sistem automat de identificare microbiană prin spectrometrie de masă, un sterilizator cu abur sub presiune pentru sterilizare biberoane, tetine, autoclav, un sterilizator cu aburi sub presiune pentru sterilizarea instrumentarului/echipamentelor medicale, o mașină de spălat pentru instrumentar chirurgical, dispozitive și echipamente medicale, un sistem pentru depozitarea endoscoapelor dezinfectate, cinci mașini de spălare-dezinfecție biberoane/tetine și două mașini de spălare-dezinfecție ploști, urinare și olițe.

Termenul limită pentru depunerea ofertelor este data de 2 aprilie 2024, ora 15:00, criteriul de atribuire fiind „cel mai bun raport calitate-preț”.

Loading

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *