Ștefan Strilciuc este noul director al Centrului de Cercetări pentru Genomică Funcțională, Biomedicină și Medicină Translațională al UMF Cluj

Ștefan Strilciuc este noul director al Centrului de Cercetări pentru Genomică Funcțională, Biomedicină și Medicină Translațională al Universității de Medicină și Farmacie „Iuliu Hațieganu” din Cluj-Napoca.

„Alături de întreaga echipă a centrului și de conducerea universității, cărora le sunt recunoscător pentru încrederea acordată, vom încerca să ne apropiem de aspirația noastră comună de a servi drept instituție de referință pentru cercetare și inovație în medicină”, a transmis dr. Strilciuc.

Dr. Strilciuc, cercetător științific grad II în cadrul Centrului, are experiență vastă în administrație în domeniul sănătății, dobândită în calitate de consilier al președintelui Casei Naționale de Asigurări de Sănătate, consilier al Ministrului Sănătății și director executiv al Institutului RoNeuro, centrul de cercetare și diagnostic al bolilor neurologice din Cluj-Napoca.

Loading

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *