Spitalul de Urgență pentru Copii va beneficia de noi dotări, din fonduri europene

Consiliul Județean Cluj a publicat în S.E.A.P. (Sistemul Electronic de Achiziții Publice) anunțul privind achiziționarea a nu mai puțin de 106 echipamente destinate reducerii riscului de infecții nosocomiale în Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii.

Cu o valoare totală estimată de 617.830 de lei, dotările prevăzute în această primă licitație vor fi achiziționate în cadrul unui proiect cu finanțare europeană, prin Planul Național de Redresare și Reziliență, câștigat și implementat de forul administrativ județean.

Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj: „Continuăm să investim în dotarea și modernizarea Spitalului nostru de Copii, astfel încât specialiștii instituției sanitare să poată oferi cele mai bune servicii medicale, în condiții de deplină siguranță. Ne dorim ca prin intermediul celor 119 dotări vizate de acest proiect european să contribuim la protejarea vieții și a sănătății micilor pacienților, precum și a întregului personal.”

Unitatea spitalicească aflată în subordinea forului administrativ județean va beneficia de 50 de sisteme de decontaminare/tratare a aerului din încăperi, patru sisteme cu abur și dezinfectant pentru decontaminare și dezinfecție rapidă de nivel înalt a suprafețelor greu accesibile, în prezența umană, un echipament de evidențiere a încărcăturii microbiologice pe suprafețe, un echipament de evidențiere a încărcăturii microbiologice în aer și 50 de cărucioare multifuncționale, recomandate pentru sistemul de mopuri și lavete preimpregnate automat.

Termenul limită pentru depunerea ofertelor este data de 12 martie 2024, ora 15:00, criteriul de atribuire fiind „cel mai bun raport calitate-preț”.

Loading

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *