UMF Cluj a finalizat lucrările de modernizare la Amfiteatrul „Prof. dr. Sergiu Duca” din cadrul Clinicii Medicală III

Un amfiteatru simbolic al Universității de Medicină și Farmacie din Cluj-Napoca, bogat în tradiție, a fost renovat. Studenții și cadrele didactice care activează la Institutul Regional de Gastroenterologie au de acum ănainte un loc modern în care să își desfășoare actul educațional.

„De acum înainte, studenții și cadrele didactice au la dispoziție un spațiu complet reabilitat și bine dotat pentru desfășurarea cursurilor.

La eveniment au fost prezenți prof. dr. Anca Dana Buzoianu, rectorul UMF ”Iuliu Hațieganu!, prof. dr. Nadim Al Hajjar, medic chirurg și noul președinte al Asociației Române de Chirurgie Hepato-Bilio-Pancreatică şi Transplant Hepatic, dr. Mihai Mleșnițe, directorul IRGH Cluj și prof. dr. Marcel Tanţău, șeful Disciplinei Medicală III.

Amfiteatrul, reabilitat după cele mai moderne standarde, își păstrează tradiția, fiind unul dintre locurile emblematice ale universității noastre. Costurile lucrărilor de reabilitare au fost suportate din fondurile Clinicii Medicală III, urmând ca dotările cu echipamente tehnologice să fie susținute de UMF Iuliu Hațieganu” au anunțat oficialii UMF Cluj.

Loading

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *