Sprijin din partea Consiliului Județean Cluj pentru UMF Cluj

Consiliul Județean Cluj a aprobat în cadrul ședinței extraordinare ce a avut loc joi, 19 octombrie a.c., însușirea unei documentații cadastrale de dezlipire pentru terenul situat în municipiul Cluj-Napoca, pe strada Clinicilor la nr. 3-5, în suprafață de 39.255 mp.

Universitatea de Medicină și Farmacie „Iuliu Hațieganu” a depus un proiect cu finanțare europeană, în valoare estimată de peste 11 milioane de euro, ce vizează reabilitarea clădirii Anatomie. În acest context, necesitatea hotărârii adoptate de Consiliul Județean a fost determinată de faptul că Autoritatea de Finanțare a solicitat o dovadă a titlului deținut cu privire la terenul în suprafață de 2.086 mp pe care este amplasată clădirea, practic un extras CF actualizat.

Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj: „Ne bucurăm să putem sprijini în acest fel Universitatea de Medicină și Farmacie „Iuliu Hațieganu” în implementarea proiectului european. Sprijinul nostru a fost și va rămâne unul total și necondiționat, atât pentru mediul universitar clujean cât și pentru orice are legătură cu sănătatea.”

Loading

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *