Bobouțanu: Avem depus la CNI un proiect pentru extinderea şi modernizarea Unităţii de Primiri Urgenţe de la Spitalul Municipal Hunedoara

Într-un interviu pentru publicația Apuseni Info, primarul din Hunedoara, Dan Bobouțanu, omul care a modernizat Spitalul Municipal Hunedoara, a amintit că are depus la CNI un pentru extinderea şi modernizarea Unităţii de Primiri Urgenţe.

Încă de la primul meu mandat ca primar, sănătatea s-a aflat în topul priorităţilor mele. Spitalul are acum un Ambulatoriu reabilitat şi dotat în întregime, două computere – tomograf şi un aparat RMN. Şi am amintit doar cele mai costisitoare dotări. Acum se derulează lucrări în cadrul unui amplu proiect de eficientizare energetică a spitalului, în valoare de 7,5 milioane de euro.

Avem depus la CNI un alt proiect, pentru extinderea şi modernizarea Unităţii de Primiri Urgenţe şi vom căuta în continuare soluţii de finanţare pentru a îmbunătăţi continuu condiţiile de tratament din spital” a declarat Bobouțanu pentru Apuseni Info.

Pentru a citi tot interviul, click aici – Ceasul elvețian al Hunedoarei, Dan Bobouțanu: Cu planificare și tenacitate a regenerat Hunedoara

Loading

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *