Spitalul Clinic de Recuperare Cluj-Napoca a aniversat 45 de ani de la înființare

Spitalul Clinic de Recuperare Cluj-Napoca a aniversat 45 de ani de la înființare, care marchează, înainte de toate, experiența, determinarea și profesionalismul cadrelor medicale și didactice care, de-a lungul timpului, și-au făcut meseria cu dăruire, respect și responsabilitate față de pacienți, dar și față de studenți și rezidenți.

„Spitalul Clinic de Recuperare, prin activitatea sa, este un etalon de profesionalism și performanță. Istoria sa se identifică, într-o mare măsură, cu istoria modernă a medicinei și a școlii medicale românești, timp în care toți cei care și-au desfășurat activitatea în cadrul spitalului au îndeplinit misiunea nobilă de a asigura, în condiții optime și la o înaltă calitate, cele mai bune servicii medicale nu doar pentru pacienții din Cluj, ci din întreaga țară.

Felicit conducerea spitalului și întreaga echipă și le urez mult succes în continuare, având certitudinea că roadele eforturilor lor se vor reflecta în viața pacienților și în carierele tinerilor profesioniști în sănătate. La mulți ani!” a felicitat unitatea medicală cu ocazia universării, rectorul UMF Cluj, Anca Buzoianu.

Și primarul Emil Boc a ținut să felicite medicii și conducerea spitalului și a ținut un discurs susținut în cadrul evenimentului aniversar de 45 ani de existență a Spitalului Clinic de Recuperare Cluj-Napoca: „Cu această ocazie, am transmis conducerii spitalului și corpului medical un mesaj de apreciere și mulțumire pentru serviciile de calitate pe care le oferă de peste 4 decenii.

Respectul și grija pentru pacienți, colaborarea cadrelor medicale și managementul eficient sunt doar câteva dintre valorile care contribuie la performanța Clujului în domeniul medical. Datorită lor, Clujul este un centru de excelență în medicină.

În acest context, am subliniat cele mai importante direcții pe care le susținem în dezvoltarea Clujului, în special învățarea și perfecționarea aptitudinilor în domenii precum medicină, tehnologie, inovare, cercetare, educație”.

Loading

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *