O familie din Cluj a primit despăgubiri-record după ce o infecție nosocomială a ucis un bărbat la Spitalul Județean de Urgențe

O familie din Cluj-Napoca a trecut prin șase ani de luptă în instanțe după ce un membru al lor a fost ucis în spital de bacterii nosocomiale multi rezistente. Recent, instanța a dat o decizie prin care s-au stabilit despăgubiri-record.

În urma unui proces care a durat 6 ani, Tribunalul Cluj a decis, joi, 27 aprilie, ca femeia să primească 300.000 de euro despăgubiri, relatează monitorulcj.ro

Anunțul victoriei opbținute în instanță a fost făcu de deputatul Emanuel Ungureanu pe pagina sa de socialzaire:

După 6 ani de lupte în instanțe, pentru prima dată în istoria Clujului medical, o familie câștigă 300.000 de euro despăgubiri pentru că o rudă apropiată a fost omorâtă într-un spital din Cluj-Napoca de bacterii nosocomiale multirezistente!

Acum 6 ani, o doamnă pe nume Anamaria Bali m-a contactat și printre lacrimi de indignare și disperare mi-a povestit cum i-a fost omorât soțul pe secția de Neurochirurgie a Spitalului Județean Cluj, după ce a fost infectat cu mai multe bacterii ucigașe.

L-am cunoscut tot atunci și pe fiul doamnei Bali care rămăsese fără tată, Denair este numele lui, un băiat de 10 ani, absolut minunat, extrem de talentat la muzică, care a rămas fără sprijinul tatălui din cauza unor grave neglijențe ale personalului medico-sanitar de pe secția de Neurochirurgie a Spitalului Județean Cluj.

Denair are astăzi 16 ani… I-am încurajat să lupte pentru dreptate!

6 ani a durat ca această familie să-și găsească DREPTATEA în instanțele din România, ADEVĂRUL a fost tot timpul de partea lor”, a scris deputatul USR Emanuel Ungureanu.

Loading

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *