UMF Cluj a inaugurat două amfiteatre! Anca Buzoianu: „Continuăm investițiile în infrastructura didactică”

Modernizarea infrastructurii didactice este un obiectiv important în strategia de dezvoltare a Universității de Medicină și Farmacie „Iuliu Hațieganu” din Cluj-Napoca. Și în acest an, UMF Cluj a investit în lucrări de reabilitare și modernizare pentru a crește nivelul serviciilor educaționale prin utilizarea spațiilor didactice în condiții optime. Astfel, luni, 6 martie, au fost inaugurate două amfiteatre emblematice ale UMF Cluj:

  • Amfiteatrul CFR, care a primit denumirea de Amfiteatrul ”prof. dr. Marius Motocu”
  • Amfiteatrul Facultății de Medicină Dentară, de pe str. Moților 33

În cadrul acestor proiecte, s-a extins instalația electrică, s-a înlocuit mobilierul existent, s-a realizat un nou sistem sistem de iluminat, s-a montat un sistem audio și de fonoizolare, precum și o tablă interactivă, s-a înlocuit tâmplăria și s-au montat jaluzele automate la ferestre.

Rectorul Anca Buzoianu: Continuăm investițiile în infrastructura didactică

„Continuăm investițiile în infrastructura didactică a UMF Iuliu Hațieganu Cluj-Napoca. Astăzi, am avut bucuria de a inaugura, alături de colegii mei, două amfiteatre importante pentru buna desfășurare a actului educațional din cadrul universității noastre: amfiteatrul CFR, care de acum va purta numele prof. dr. Marius Motocu și amfiteatrul Facultății de Medicină Dentară de pe str. Moților 33” a comentat inaugurările rectorul UMF Cluj, prof. univ. dr. Anca Buzoianu.

Loading

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *