Prof. dr. Daniel Mureșan este noul Președinte al Senatului UMF Cluj

Prof. dr. Daniel Mureșan este noul Președinte al Senatului UMF „Iuliu Hațieganu” Cluj-Napoca.

„În ședința Senatului UMF Iuliu Hațieganu Cluj-Napoca din 3 octombrie, l-am felicitat și i-am mulțumit domnului prof. dr. Valentin Muntean pentru întreaga sa activitate ca Președinte al Senatului, precum și pentru cariera sa în universitatea noastră. Dascăl, lider și coleg extraordinar, respectat de colegi și iubit de studenți și rezidenți, a participat activ, cu pasiune și dăruire, la dezvoltarea școlii medicale clujene. Pentru toate acestea, îi mulțumesc în numele întregii comunități academice a universității noastre!

Totodată, îl felicit pe domnul prof. dr. Daniel Mureșan, noul Președinte al Senatului, ales prin vot unanim! Felicitări și mult succes!” a anunțat rectorul UMF Cluj, prof. dr. Anca Buzoianu.

Prof. dr. Daniel Mureșan este medic primar obstetrică – ginecologie la Clinica de Obstretică-Ginecologie nr. 1 din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență (SCJU) Cluj-Napoca. Mureșan are în CV-ul managerial și președinția Consiliului de Administrație al spitalului și în CV-ul universitar următoarele: prodecan la Facultatea de Medicină (2009-2016) și prorector al UMF Cluj-Napoca.

Loading

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *