Anca Buzoianu: UMF Iuliu Hațieganu este un brand al Clujului, rezultatul anilor de eforturi și dăruire ale profesorilor absolvenților și studenților

Rectorul UMF „Iuliu Hațieganu” Cluj-Napoca, Anca Dana Buzoianu, a transmis astăzi un mesaj colegilor profesori și studenților mediciniști în cadrul ceremoniei de deschidere a anului universitar 2022-2023.

„Dragi colegi, stimați invitați, dragi studenți și dragi părinți care ne urmăriți online, vă urez bun venit la ceremonia de deschidere a noului an universitar 2022-2023 și vă mulțumesc că ne-ați onorat cu prezența la invitația noastră. De mai bine de 100 de ani, Universitatea de Medicină și Farmacie din Cluj-Napoca își îndeplinește datoria formând zeci de generații de medici, farmaciști, dăruiți profesiunii alese. Suntem astăzi, aici, în fața unui nou început.

O nouă generație de tineri se pregătește să înceapă lungul drum și drumul greu, dar atât de frumos, al profesiunilor dedicate sănătății. Dragi tineri colegi, în primul rând vă felicit din toată inima pentru alegerea făcută, pentru munca deosebită pe care ați depus-o ca să ajungeți astăzi aici și, mai ales, vă felicit pentru că faceți parte din elită. Sunteți studenții celei mai bune universități de medicină și farmacie din țara noastră. Numele nostru este un brand al orașului, al Clujului, iar modul în care acest nume este perceput de comunitatea noastră este rezultatul anilor de eforturi și dăruire ale profesorilor și, totodată, ale absolvenților noștri și studenților școlii de medicină clujene”, a spus Buzoianu.

Loading

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *