Centrul de Evaluare COVID din Spitalul de Urgență Cluj și-a încetat activitatea din 9 mai

Centrul de Evaluare COVID din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Cluj și-a încetat activitatea, începând cu 9 mai 2022, ca o consecință a scăderii numărului de persoane infectate.

„După trei luni și jumătate de activitate neîntreruptă, Centrul de Evaluare COVID din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Cluj își încetează activitatea, începând cu 9 mai 2022, ca o consecință a scăderii numărului de persoane infectate. Din 25 ianuarie 2022 până în prezent, în cadrul centrului au fost evaluați și au primit îngrijiri de specialitate un număr de 664 de pacienți confirmați COVID, cu forme ușoare ale bolii.

Alături de medicul coordonator – Dr. Mihaela Mocan și un nucleu permanent de 7 persoane (medici, asistente medicale, tehnicieni de radiologie și o infirmieră), în centru și-au desfășurat activitatea prin rotație alți 7 medici specialiști și 15 medici rezidenți.

Le mulțumim tuturor pentru activitatea desfășurată!” au anunțat cei de la Spitalul Clinic Județean de Urgență Cluj-Napoca.

Loading

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *