1.459 de candidați au participat la similarea de admitere la UMF Cluj-Napoca

Sâmbătă, 7 mai, a avut loc cea de-a XIII-a ediție a a examenului de simulare a admiterii la toate programele de studiu din cadrul Universității de Medicină și Farmacie „Iuliu Hațieganu” din Cluj-Napoca.

„La examenul de simulare a concursului de admitere s-au înscris 1.459 de candidați din Transilvania, dar și din alte regiuni ale țării, care au avut astfel șansa să se familiarizeze cu atmosfera de concurs și să-și testeze cunoștințele necesare promovării examenului de admitere propriu-zis, care va avea loc în luna iulie.

Cel mai mare interes s-a remarcat pentru programul de studiu Medicină, la care s-au înscris 1.098 de candidaţi. Cele mai mari note s-au obținut la programele de studiu: Farmacie – 9,91; Asistență Medicală Generală – 9,85; Nutriție și Dietetică – 9,78.

După doi ani în care examenul de simulare a admiterii s-a desfășurat online, în acest an, simularea concursului de admitere a avut loc on-site, în condiții de distanțare fizică, în 19 săli și amfiteatre. Examenul de simulare s-a desfășurat după sistemul ”grilă” al întrebărilor cu răspunsuri multiple și a avut durata de 2 ore” au anunțat oficialii UMF Cluj-Napoca.

Rezultatele și grilele corecte pot fi consultate aici:

Loading

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *