Din mai, la Spitalul Militar din Cluj, servicii medicale de recuperare medicala și balneologie în regim ambulator

Din mai, la Spitalul Militar din Cluj, servicii medicale de recuperare medicala și balneologie în regim ambulator.

„Vă informăm că începând cu data de 02 mai 2022, puteți beneficia de servicii medicale de recuperare medicala și balneologie in regim ambulator, cu bilet de trimitere de la medicul de familie sau medicul specialist, cu programare prealabilă, efectuată online pe site-ul spitalului.

Serviciile de recuperare medicală de care puteți beneficia în cadrul spitalului nostru includ consultație medicală de specialitate, infiltrații efectuate de medicul specialist și proceduri de reabilitare medicală: electroterapie, magnetoterapie, masaj medical, împachetari cu parafina, băi galvanice, hidrokinetoterapie, laserterapie, unde scurte, kinetoterapie.

Serviciile sunt disponibile atât pentru pacienții adulți, cât și pentru pacienții pediatrici. De asemenea, persoanele interesate, pot beneficia de aceste servicii și contracost.

Dr. Pop Nadina, asistent universitar U.M.F. Cluj-Napoca, doctor în medicină, medic specialist recuperare, medicină fizică și balneologie; Fiziokinetoterapeut Șamșodan Radu” au anunțat cei de la Spitalul Clinic Militar de Urgenta „Dr. Constantin Papilian” Cluj-Napoca.

Loading

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *