UMF Cluj Technology Transfer Days 2022

Universitatea de Medicină și Farmacie „Iuliu Hațieganu” Cluj-Napoca va organiza prima ediție a evenimentului UMF Cluj Technology Transfer Days, în perioada 3-4 mai 2022, între orele 10:00-17:00.

Evenimentul este organizat în cadrul proiectului „PROGRES – Creșterea performanțelor cercetării științifice, susținerea excelenței în cercetare și a inovării în medicină” și va avea loc în clădirea de pe strada Gh. Marinescu nr. 23, la etajul 1.

În cadrul acestei manifestări, vor fi organizate standuri expoziționale pentru a facilita întâlniri și sesiuni de matchmaking între profesioniști și cercetători, cu scopul de a încuraja crearea de noi colaborări între mediul privat și cel universitar, în domeniul medical.

Pe parcursul celor două zile, vor fi prezentate rezultate ale cercetării desfășurate în cadrul universității noastre – brevete de invenție/cereri de brevet de invenție, precum și serviciile oferite de Centrul de Cercetări pentru Medicină Avansată – MedFUTURE și Centrul de Cercetări pentru Genomică Funcțională, Biomedicină și Medicină Translațională.

UMF Cluj Technology Transfer Days se adresează atât comunității academice a universității noastre (cadre didactice, cercetători, doctoranzi, studenți), cât și membrilor celorlalte universități clujene, companiilor private și tuturor celor interesați de domeniul cercetării și inovării în medicină și farmacie.

Mai multe informații, lista expozanților și programul evenimentului vor fi comunicate în curând, pe site-ul universității www.umfcluj.ro

Loading

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *