Medicul rezident din Cluj, care suferă de o formă rară de cancer, a ajuns în Israel și poate începe tratamentul: S-au adunat cei 200.000 €

Medicul rezident din Cluj, Roxana Dirică, care suferă de o formă rară de cancer, a ajuns în Israel și poate începe tratamentul: S-au adunat cei 200.000 €

„Știm că ați așteptat, cu nerăbdare, vești despre tânăra doctoriță pentru al cărei  tratament salvator, în timp record, ați donat 200.000 €. 

Plecarea în Israel a durat mai mult decât ne-am așteptat, din pricina numeroaselor proceduri logistice și hățisului birocratic dintre ambasade și ministere însă, Roxana a ajuns pe mâinile salvatoare”, relatează reprezentanții Asociația LICURICII FERICIȚI.

Roxana a fost consultată de Prof. Dr. Arnon Nagler – Sheba Medical Center Israel – coordonatorul echipei medicale, care va avea grijă ca Roxana să se facă bine. 

„Mulțumim mult Serviciului Pașapoarte Suceava pentru promptitudine și empatie, mulțumim mult Consulului Ambasadei Israel care a facilitat obținerea permisului special prin Ministerul Afacerilor Externe Israel!

Mulțumim din suflet Asociația Blondie  care a asigurat transportul aerian și cu ambulanța!

Mulțumim echipei medicale din Cluj care a avut grijă ca, în tot acest timp  starea fizică a Roxanei să permită deplasarea, iar boala să fie ținută sub control până la începerea tratamentului salvator. 

Și, nespus de mult, vă mulțumim vouă, tuturor celor care, persoane fizice sau juridice ați ales să salvați viața Roxanei!

Alexandru, te admirăm pentru dragostea și devotamentul cu care îi ești sprijin Roxanei și vă dorim, amândurora, să vă întoarceți cu vești bune și zâmbete infinite!”, au mai spus cei de la Asociație.

Roxana Dirică a fost ajutată de donațiile românilor

Asociația Licuricii Fericiți din Câmpulung Moldovenesc și „dăscălița” Nicoleta Bogoş, cea care a înființat asociația, au reușit să strângă suma de care avea nevoie Roxana, care suferă de o formă rară de cancer de sânge (limfom non-hodgkinian cu celule B mari primar mediastinal) diagnosticat în mai 2021. 

Pentru mai multe detalii despre campania pentru salvarea doctoriței rezidente – Un medic rezident la Spitalul Clinic de Urgență Cluj-Napoca suferă de o formă rară de cancer: Haideți să o ajutăm!

Loading

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *