Centrul de Evaluare COVID-19 din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Cluj-Napoca va fi operațional și va putea primi pacienți

Începând de marți, 25 ianuarie, Centrul de Evaluare COVID-19 din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Cluj-Napoca va fi operațional și va putea primi pacienți.

Centrul de Evaluare se adresează pacienților confirmați pozitivi, care prezintă forme ușoare sau medii de boală și care nu necesită spitalizare continuă. În cadrul acestui centru, pacienții vor fi evaluați complet din punct de vedere paraclinic: analize de laborator, examen radiologic și li se va prescrie, în funcție de situație, tratamentul adecvat.

Centrul de Evaluare este situat în complexul Clinicilor nr. 3-5, în locația Ambulatorului Dermatologie (intrarea din stânga Clinicii Dermatologie) și va funcționa de luni până vineri, în intervalul orar 8-15.

Programările se fac online, pe site-ul spitalului la adresa https://scjucluj.ro/…/programari-online-centru-evaluare… sau la numărul de telefon 0745 149 241 (luni-joi, între orele 7-15 și vineri între orele 7-13).Criteriile de eligibilitate pentru programare sunt următoarele:

  • Infecția cu SARS-COV-2 este confirmată printr-un test PCR sau test rapid antigen;
  • Pacientul are cel puțin doi factori de risc pentru evoluție severă: boli cardiovasculare, boli respiratorii, obezitate, diabet zaharat, insuficiență renală cronică, hepatopatii cronice sau vârsta peste 65 de ani.

Accesul mijloacelor auto cu pacienți și staționarea de scurtă durată (15 minute) sunt gratuite.

Loading

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *