dr. Claudia Gherman, pentru ȘtiriMed: „Nu este o afirmaţie reală că a fost hărţuit domnul doctor Fodor”

Într-un interviu acordat în exclusivitate publicației Știri Med, managerul Spitalului Clinic Județean de Urgență Cluj (SCJU), prof. dr. Claudia Gherman a răspuns după ce medicul demisionar Lucian Fodor a acuzat că a fost hărtuit de conducerea spitalului. 

„Nu este o afirmaţie reală că a fost hărţuit domnul doctor Fodor. Dânsul a creat presiune pe sistemul medical, care s-a răsfrânt într-o presiune asupra activităţii medicale din spital, iar cei care au avut de suferit au fost pacienţii. Dânsul a avut o atitudine care a fost un prejudiciu pentru noi. Niciodată, în 31 de ani de activitate, nu am hărtuit pe nimeni şi nici nu aş sti cum să fac asta. Mie îmi pare rău că spitalul a pierdut un chirurg excepţional.

În 2021 care a avut 365 de zile doctorul Fodor are 3 gărzi efectuate pe parcursul a două luni. În calitate de coordonator al compartimentului el trebuia să organizeze activitatea de gărzi. Niciodată în activitatea spitalului nu a existat un precedent, să ia un medic decizia să intrerupă această activitate. Am încercat să stăm de vorbă cu el (n.red. cu dr. Fodor), dar nu a dorit să facă gardă” a declarat pentru ŞtiriMed, prof. dr. Claudia Gherman, managerul Spitalului Judeţean Cluj.

dr. Claudia Gherman

Loading

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *