Salonul de iarnă al medicilor a ajuns la ediția cu numărul 51: 40 de medici pasionați de artă și-au expus lucrările la Turnul Croitorilor

Rectorul UMF Cluj-Napoca, Anca Buzoianu, ne-a anunțat că salonul de iarnă al medicilor, un eveniment organizat în cadrul Zilelor UMF „Iuliu Hațieganu”, a ajuns la ediția cu numărul 51.

„Anul acesta, 40 de medici pasionați de artă, dintre care 30 participă pentru prima dată, și-au expus lucrările la Centrul de Cultură Urbană Turnul Croitorilor din Cluj-Napoca. Printre ei, se află și domnul profesor Viorel Lupu, care își expune lucrările în cadrul acestui eveniment de 41 de ani, de când era student în anul I.

Expoziția cuprinde peste 120 de lucrări de pictură, artă decorativă, grafică și ceramică, pe care le veți putea vedea până duminică, 12 decembrie.

Felicitări tuturor expozanților, precum și organizatorilor, Colegiul Medicilor Cluj și Colegiul Medicilor Stomatologi Cluj și domnului șef lucr. dr. Radu-Andrei Moga, coordonatorul expoziției!” a descris evenimentul rectorul UMF.

Loading

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *