Peste 1.600 de candidați vor participa la concursul de rezidențiat, organizat de UMF Cluj

Universitatea de Medicină şi Farmacie „Iuliu Haţieganu” din Cluj-Napoca va lua măsuri speciale astfel încât proba scrisă, care se va desfășura în peste 30 de săli de examen și la care vor participa peste 1.600 de candidați, să aibă loc în condiţii optime de siguranţă sanitară și distanțare fizică pentru toţi cei implicaţi în acest proces.

Concursul de intrare în rezidențiat este organizat de Ministerul Sănătății, UMF “Iuliu Hațieganu” fiind centru de examinare. Acesta se desfășoară, în fiecare an, în șase centre universitare din țară: Cluj-Napoca, București, Iași, Târgu Mureș, Craiova și Timișoara. Anul acesta, Ministerul Sănătății a scos la concurs 6.219 de locuri și posturi, pentru care vor candida 12.560 de absolvenți din întreaga țară.

Universitatea de Medicină și Farmacie „Iuliu Hațieganu” din Cluj-Napoca

La Cluj-Napoca, s-au înscris 1.609 de candidați: 746 de absolvenți de Medicină, 322 de absolvenți de Medicină dentară și 541 de absolvenți de Farmacie.

Examenul scris va începe duminică, 21 noiembrie, la ora 10:00, va avea durata de 4 ore și se va susține în trei domenii: medicină, medicină dentară și farmacie. Candidații vor primi rezultatele pe loc, după încheierea examenului, corectarea grilelor realizându-se în mod electronic.

Mai multe detalii, aici:

Loading

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *