Cea mai extinsă rețea de stomatologie din România a ajuns și în Cluj-Napoca

Cea mai extinsă rețea de stomatologie din România, Clinicile Dentare Dr. Leahu, a ajuns și în Cluj-Napoca – Centrul de Excelență regional Dr. Leahu Cluj-Napoca.

„De acum, Clinicile Stomatologice Dr. Leahu te așteaptă și în Cluj! Noua locație dispune de 18 cabinete stomatologice, dintre care 5 cabinete destinate serviciilor stomatologice pentru copii ce integrează conceptul Academia Spațială Dr. Leahu, un bloc operator și un centru propriu de imagistică 3D digitală. Astfel, Centrul de Excelență regional Dr. Leahu Cluj-Napoca, situat pe strada Calea Turzii, nr. 173, reprezintă cea mai mare locație a rețelei de clinici dentare și locul unde pacienții pot beneficia de servicii medicale integrate, realizate de către o echipă multidisciplinară și cu ajutorul aparaturii de ultimă generație.

Asemenea tuturor Clinicilor Dentare Dr. Leahu din țară, noul Centru de Excelență regional Dr. Leahu Cluj-Napoca își desfășoară întreaga activitate având misiunea de a oferi cât mai multor pacienți adulți și copii sănătate reală și o experiență excepțională la dentist. Astfel, numărul minim de ședințe, reducerea timpului de așteptare și calitatea serviciilor stomatologice reprezintă doar trei dintre avantajele de care pacienții din Cluj pot beneficia. Totodată, Centrul de Excelență regional Dr. Leahu Cluj-Napoca reprezintă locul unde pacienții se pot bucura atât de tratamente stomatologice rapide, personalizate și eficiente, realizate în deplin confort și siguranță, cât și de transparența costurilor și suportul total al întregii echipe medicale, încă de la prima vizită” se arată în prezentarea Centrului de Excelență regional Dr. Leahu Cluj-Napoca.

sursă foto: cliniciledrleahu.ro

Rețeaua Clinicile Dentare Dr. Leahu este cea mai extinsă rețea din industria românească de stomatologie, cu prezență în zece orașe din România (Ploiești, București, Pitești, Timișoara, Turda, Constanța, Oradea, Iași, Sibiu și Galați) și o clinică la Londra.

Are 121 de cabinete dentare și un laborator de tehnică dentară complet digitalizat, extinse pe o suprafață totală de peste 6000 metri pătrați și o echipă de peste 470 de angajați, dintre care 140 medici și cinci specialiști în anestezie generală. Fiecare clinică integrează cel puțin un centru de radiologie dentară digitală. Rețeaua dispune și propriul centru de instruire – Centrul de Perfecționare Dr. Leahu.

sursă foto: cliniciledrleahu.ro

Loading

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *